GENTLEMEN’S CORNER Eleganțã înainte de toate

0
969

/  Sorin Preda, Director Gentlemen’s Corner

 

Generație dupã generație, impecabil ca stil și atent la maniere, “gentleman-ul” a reprezentat un simbol al clasei și un standard de atins pentru orice bãrbat. El nu este îngrãdit de regulile de etichetã, ci mai degrabã le trãiește. Poartã cu eleganțã ținutele vestimentare, indiferent de situație, este un reper în ceea ce privește politețea și curtoazia. Într-un cuvânt este un model. Iar modelele, o știm, este bine sã le urmãm atâta vreme cât se referã la principii fundamentale. Este important sã fii punctual și sã respecți reguli, pentru cã fiecare detaliu sau acțiune te definesc și au un impact major asupra celorlalți. Este exact ceea ce sugereazã ținutele propuse de Gentlemen’s Corner, care amintesc de vremurile de altãdatã – când astfel de principii reprezentau literã de lege – dar care sunt lucrate în spiritul vremurilor actuale. Nu ignorãm nici abordarea casual actualã, având piese ca tricoul personalizat sau sneakers la comandã.

Creațiile Gentlemen’s Corner se adreseazã bãrbatului care iubește “Eleganța”. În costumele sau cãmãșile la comandã Gentlemen’s Corner nu te vei simți încorsetat și vei fi apreciat pentru eleganțã. Liniile sunt simple, moderne, sugerând libertatea de mișcare, în asociere perfectã cu clasicul și eleganța tradiționalã, iar stilul este prezent pânã la nivel de detaliu. Astfel, contemporanul și eleganța reușesc sã se îmbine într-o ținutã destinatã unui eveniment deosebit, ce va rãmâne în memoria tuturor. Vom adapta ținuta în funcție de dorințele clientului, particularitãțile corpului, necesitãți, indiferent cã este un costum business, o ținutã casual cu tricou și sneakers sau un sofisticat smoking. Poți fi sigur cã vei avea o ținutã deosebitã, adecvatã locației alese pentru un eveniment, fie cã ne referim la un palat somptuos, ori o plimbare pe malul mãrii.

Un gentleman va alege întotdeauna piese vestimentare fãcute pe comandã pentru cele mai importante momente din viațã. Pentru rapiditate, avem și o întreagã gamã de produse disponibile pentru vânzare pe loc atât în Flagship Store sau în magazinul online: www.gentlemenscorner.ro. Costumele la comandã pot fi lucrate folosind o croialã slim fit sau clasicã, din materiale deosebite, urmãrind linia corpului, dar în acelasi timp asigurând confortul și mobilitatea atât de necesarã bãrbatului modern, aflat mereu în mișcare. Pentru cei ce opteazã pentru un stil foarte pe corp, avem niște țesãturi speciale ce conferã un stretch natural, lãsând pielea sã respire. La Gentlemen’s Corner veți gãsi ultimele creații tehnologice: cãmașa care nu se pãteazã, costume care rezistã la apã, pete sau șifonare, toate folosind numai fibre naturale.

Accesoriile, atât de necesare într-o ținutã modernã, evidențiazã “Eleganța” și personalitatea purtãtorului: butoni prețioși, cravate din mãtase finã din Italia sau pantofi englezești. Realizate dupã metoda “Made To Measure” (unde personalizarile pot fi multiple), costumele sunt lucrate Half Canvas sau Full Canvas, un vârf al meșteșugului.

Urban, elegant și respectând tradiția, costumul la comandã Gentlemen’s Corner poate avea și o vestã, fiind asortat cu o pereche de pantofi ce trebuie sã respecte codul vestimentar ales, rezultatul fiind o ținutã care emanã încredere și stil.

În magazinul online am introdus noi categorii precum Fine Living, cu produse deosebite pentru casã sau Hi Tech cu produse de înaltã tehnologie.

Vã așteptãm cu programare în Flagship Store din Ady Endre nr.11, sect.1, București sau

https://www.facebook.com/Gentlemens-Corner-581528515324161/

https://www.instagram.com/gentlemens.corner/

www.gentlemenscorner.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here