GUINNESS ADUCE PRIETENII ÎMPREUNĂ DE ST. PATRICK!

0
1207

Anul acesta, Guinness®, berea stout numărul 1 în lume, te invită din nou să petreci ca un irlandez în cinstea Sfântului Patrick (17 martie). Românii sunt aşteptaţi să se alăture distracției specific irlandeze la cea mai mare petrecere de după Anul Nou. Atmosfera magică de St. Patrick’s Day și spiritul irlandez se vor face simțite încă din 10 martie, printr-o diversitate de acţiuni, urmând ca weekendul 17-19 martie să culmineze cu cele mai verzi petreceri GUINNESS® în puburile partenere din toată țara!

La această ediție, GUINNESS® a pregătit numeroase surprize sub conceptul Let’s Get Together! for St. Patrick’s Weekend” menite să redeschidă apetitul pentru petrecerile împreună cu prietenii, alături de o bere de calitate. Astfel, se dă undă verde la sărbătoare în stil irlandez pentru toți iubitorii de bere de calitate, GUINNESS® creând contextul perfect pentru o petrecere memorabilă de St. Patrick.

GUINNESS este regizorul şi motorul petrecerilor de St. Patrick’s Day la nivel global, an de an, și suntem încântați să le propunem experiențe tematice românilor la fiecare ediție. Ne bucurăm de reacțiile pozitive și de amploarea manifestărilor locale, ceea ce ne demonstrează că românii sunt frați de petrecere cu irlandezii și știu să sărbătorească împreună prietenia și buna dispoziție, alături de un pint de GUINNESS®. St. Patrick’s Day a ajuns, cum ne place nouă să spunem, cea mai mare petrecere de după Anul Nou și am decis să dedicăm un weekend întreg acestei sărbători pline de veselie”, a spus Paul Markovits, Vice-Preşedinte Marketing URBB.

Incepând cu 10 martie, în 141 de locaţii partenere din ţară, pinturile de Guinness aduc premii speciale pentru consumatori. Totodată, în perioada 10 – 18 martie, în şapte oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj, Oradea, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Braşov, patrula Guinness va încuraja oamenii să descopere filtrele petrecerii în stil irlandez în aplicația dedicată, bucurându-se de o amintire-foto cu cei dragi.

SLAINTE: urarea care leagă peste 70 de milioane de oameni din toată lumea de St.Patrick’s

17 martie este ziua în care milioane de „pinturi” se ciocnesc, de la Dublin la Dubai, din Londra la Lima, din Paris la Sydney sau Stockholm – oriunde pe glob, cuvântul de bază al zilei de 17 martie este: sărbătoare”.

Legătura dintre GUINNESS® şi St.Patrick ţine de moştenirea culturală a Irlandei și este întărită de faptul că berea Guinness promovează buna-dispoziție și prietenia, oferind prilejul potrivit pentru reuniunile între prieteni și sărbătorirea valorilor comune.

Din anul 1759, de când Arthur Guinness a achiziţionat fabrica de bere St. James’ Gate din Dublin, Irlanda, GUINNESS® şi-a îndeplinit an de an misiunea de a oferi o bere de o calitate superioară, a cărei reţetă a fost îmbunătățită în mod constant.

Având o consistenţă bogată şi cremoasă, de o culoare roşu rubin inconfundabilă şi un gust catifelat, GUINNESS® Draught este berea GUINNESS® cea mai vândută şi preferată cu ocazia zilei de St. Patrick’s Day, consumatorii fiind atraşi de complexitatea combinaţiei de arome.

În fiecare an, diverse obiective turistice din diferite colţuri ale lumii sunt luminate în verde cu prilejul St.Patrick’s Day. Anul acesta, One World Trade Center din New York, primăria Londrei şi turnul Heron, precum şi Plaça de Catalunya din Barcelona şi Cloth Hall din Ypres au răspuns pozitiv iniţiativei Tourism Ireland. De asemenea, în Irlanda se respectă tradiţia celebrului festival de St.Patrick’s Day – în 2017, acesta va avea loc în perioada 16-19 martie.

Despre Guinness

Guinness este Berea Stout numărul 1 în lume, cu o aromă unică de orz prăjit şi caramel, care îi dă o notă distinctă. Berea Guinness este savurată în peste 150 de tari, până în Barbados, Nigeria şi Indonezia. Berăria din St. James’s Gate (Dublin), construită de Arthur Guinness în 1759, a devenit un simbol celebru, având la bază valori puternice precum excelenţa, inovaţia şi spiritul filantropic.

Despre URBB

URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent pe langa Guinness si Kilkenny, portofoliul URBB mai include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg Shot, Carlsberg, Holsten, Skol, Weihenstephaner Hefe WeissBier, Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here