4 aspecte de care sa tii cont atunci cand cumperi hainute pentru nou-nascuti

0
632

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/p0hDztR46cw

Alegerea hainutelor adecvate pentru copii este o sarcina care trebuie sa fie realizata cu atentie, astfel incat cei mici sa se bucure de produse care sa nu le puna sanatatea in pericol. Exista o multime de materiale sintetice care pot crea multiple iritatii pe suprafata pielii sau pete, din cauza faptului ca au fost tratate chimic.

Din acest motiv, cei de la Exa Kids pun la dispozitia tuturor cumparatorilor cateva sfaturi care pot fi de un real folos pentru cei care isi doresc sa cumpere hainute de calitate. Principalele aspecte de care trebuie sa se tina cont sunt amintite in cele ce urmeaza.

Hainute din materiale naturale

Dupa cum s-a observat, majoritatea hainutelor de copilasi sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul, tocmai pentru ca acestea sunt cele mai blande cu pielea sensibila a micutului. Astfel, inainte de achizitie, este important sa se verifice eticheta produsului. Hainutele nu trebuie sa aiba mai putin de 100% bumbac pentru ca micutul sa fie protejat.

Hainute usor de imbracat

Un alt aspect de care trebuie sa se tina cont in momentul cumpararii hainelor de bebelusi consta in flexibilitatea acestora, cat de usor sunt de imbracat. Nicio mamica nu si-ar dori sa petreaca zeci de  minute in sir doar pentru a-l imbraca pe cel mic intr-o bluzita.

Mare atentie la detalii

Persoanele care spun ca detaliile nu sunt atat de importante cu siguranta nu s-au chinuit sa inchida nasturii de la bluzita unui copilas agitat, energic. In mod clar, aceasta operatiune este imposibila. Din acest motiv, fermoarul este cel mai indicat sau un sistem de prindere care sa fie cat mai usor de abordat.

Posibilitatea de spalare a hainelor la temperaturi cat mai inalte

Pentru dezinfectarea si curatarea adecvata a hainutelor bebelusului, sunt necesare temperaturi foarte ridicate, astfel incat orice urma de bacterie sa dispara.

Cumpararea cadoului potrivit pentru un nou-nascut poate fi o operatiune de-a dreptul dificila, insa, daca se tine cont de aspectele mentionate anterior, lucrurile se mai simplifica. Cel mai important este ca hainutele sa fie sigure pentru micut si sa le poarte cu incredere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here