3house deschide două noi etaje în spațiul de co-working din centrul Bucureștiului cu o investiție de 900 mii euro

0
1190

București, 08.06.2019 – 3house, noul concept de spații de lucru all-inclusive în regim co-work, anunță extinderea cu două noi etaje a spațiului de co-working 3house Universitate, aflat în clădirea Unimed din spatele Teatrului Național București. Astfel, începând din iulie 2019, suprafața totală operată este de 1.700 mp, iar compania planifică să adauge o nouă locație de 3.400mp în clădirea Equilibrium dezvoltată de Skanska în Floreasca, în toamnă acestui an.

 

Spațiul de co-working 3house Universitate deschis și operat de la finalul anului trecut aproape și-a triplat suprafața până la 1.700 mp pentru a oferi mai multe birouri de lucru, în contextul unui grad de ocupare de 90% înainte de inaugurarea celor două noi etaje. Locația 3house Universitate înseamnă acum Parter + Mezanin + Etaj 1 pe strada Tudor Arghezi nr 8-10, București. Spațiul de co-work are o capacitate de până la 200 de persoane distribuite în zone amenajate pentru a primi echipe în birouri dedicate, 2 zone de open-space, spații de ședințe și un spațiu modular pentru evenimente, cu o capacitate de până la 120 de persoane. Investiția totală în amenajarea spațiului 3house Universitate a fost de peste 900 mii euro.

Suntem încântați de faptul că deschidem porțile unui nou spațiu de cowork în centrul orașului. Proiectul de la Universitate reprezintă un pas înainte în angajamentul nostru de a oferi servicii din ce în ce mai complexe clienților noștri. Facem acest lucru prin designul spațiilor, prin modul în care construim spiritul comunității și nu în ultimul rând prin atenția pe care o acordăm zonei de gastronomie. În curând vom deschide și prima cafenea-bistro în această locație, urmând să ducem conceptul mai departe și în proiectul de la 3house Floreasca.”,  este de părere Vlad Craioveanu – CEO și fondator 3house și Impact Hub România.

3house oferă o nouă abordare a mediului de lucru ideal pornind de la nevoile identificate la companii și echipele lor. De la design și până la calitatea și diversitatea serviciilor, 3house construiește experiențe pentru membrii săi, pe parcursul unei zile de lucru, ajutându-i să devină mai buni în tot ceea ce își propun.  Aici se regăsesc birouri pentru echipe de diferite mărimi, complet echipate și mobilate, zone de co-working și de relaxare, săli de ședințe, un spațiu de evenimente și un bistro marcă proprie. Lor li se adaugă servicii integrate pentru companii și echipele lor precum și o serie de beneficii axate pe creșterea calității vieții individuale. Spațiul de co-work de trei etaje din centrul capitalei oferă birouri all inclusive fie în zona de open- space fie în birouri dedicate  pentru startup-uri, echipe de proiecte sau echipe ale unor companii mari care decid să îți relocheze o parte din personal sau să le ofere angajaților, beneficiul de a lucra din centru. Abonamentele au o flexibiliate crescută și se adaptează la nevoile clienților atât în termen de mărime a echipei cât și de număr de ore pe lună. Birourile 3house all-inclusive au fee-uri care variază de la 25 Eur (acces ad-hoc) până la 100-250 Eur/lună în zona de co-work sau prețuri construite specific pe nevoia fiecărei companii, pentru birourile de echipă.

Următorul spațiu 3house va avea aproape 3.400 mp și va fi inaugurat în toamna aceasta în clădirea Equilibrium by Skanska. Locația este în cea mai compactă zonă de birouri – în centrul de nord al Bucureștiului, zona Floreasca-Barbu Vacarescu, dar aproape de metroul Aurel Vlaicu.

În total, anul acesta 3house va opera un spațiu total de peste 5.000 mp de spații de co-work.

 

 

***

3house un concept dezvoltat de către doi antreprenori români: Vlad Craioveanu, cel care a introdus cu succes primul co-working space în România în 2012 prin lansarea Impact Hub Bucharest, și Ilinca Păun, CEO al școlii de business, The Entrepreneurship Academy. 3house și-a început activitatea pe piață din România în decembrie 2018 odată cu lansarea primei locații din centrul Bucureștiului. Este un concept local pornit la intersecția dintre o nevoie de spații de birouri flexibile all-inclusive și dorința de a dezvolta experiențe și beneficii care să contribuie ca o platformă de creștere la echilibrul individual al mediului local de business. 3house lucrează în parteneriat cu Impact Hub în așa fel încât să poată oferi membrilor, beneficii cumulate și spatii de birouri in multiple puncte din Bucuresti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here