20% reducere la tarifele de chirie stand practicate de ROMEXPO, pentru membrii CCIB

0
833

„Stim cat de important este pentru o companie sa-si promoveze produsele si serviciile in cadrul unor manifestari expozitionale cu o excelenta reputatie pe plan national si international, asa cum sunt cele organizate de ROMEXPO SA. Iata de ce si in anul 2015 oferim membrilor nostri o reducere de 20% la tarifele de inchiriere a spatiului de expunere la targurile aflate in portofoliul liderului industriei de profil din tara noastra”, a declarat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB).

„Ne dorim ca anul viitor cat mai multe firme sa beneficieze de serviciile noastre si de pachetele speciale dedicate membrilor. De aceea, oferim companiilor care care isi achita cotizatia aferenta anului 2015 in luna decembrie 2014 o reducere de 24%. in plus, pentru prima parte a anului viitor pregatim o serie de surprize placute firmelor”, a continuat presedintele Camerei bucurestene.

Reamintim faptul ca membrii Camerei bucurestene care au cotizatia achitata la zi beneficiaza de reduceri de tarife de pana la 50%, inclusiv la eliberarea de certificate de origine si, nu in ultimul rand, de o gama larga de servicii incluse, dintre care amintim: promovarea ofertei companiei prin intermediul publicatiei Afacerea si pe site-ul CCIB, 8 ore de consultanta (pe probleme de: comert exterior, regim vamal; implementare proiecte cu fonduri europene; relatii publice si comunicare, resurse umane)/an; scrisori de recomandare catre CCI partenere din strainatate pentru acordarea de asistenta pe piata locala; eliberarea de certificate pentru participarea la licitatii in strainatate; transmiterea semestriala a unui buletin de analiza economica si comert exterior; invitatii la mese rotunde cu consilierii economici ai Romaniei in strainatate sau oficiali si delegatii straine, in functie de domeniul de activitate sau pietele externe de interes.

„Stim cat este de greu sa pornesti pe drumul greu, dar plin de provocari al antreprenoriatului. stim cat de important este ca primii pasi in afaceri sa fie facuti corect, pe baza unor informatii verificate si beneficiind de servicii de calitate, oferite de specialisti in domeniu. Acestea sunt doua dintre motivele care ne-au determinat ca in anul 2015 sa oferim companiilor nou-infiintate care devin membre ale Camerei bucurestene in primul an de activitate 12 luni de gratie la plata cotizatiei, perioada in care au posibilitate de a beneficia de intreg pachetul nostru de servicii dedicat membrilor”, a punctat presedintele CCIB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here