20 de proiecte predate și o cifră de afaceri aproape dublă pentru Sport Play Systems, în 2023

0
550

Cluj – Napoca, 30 ianuarie a.c.

Cel mai mare constructor de skateparkuri și zone de joacă din România, Sport Play Systems, a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în întreaga țară. Volumul intens de activitate a permis companiei clujene să aibă o creștere importantă a cifrei de afaceri, la peste 30,3 milioane lei pentru 2023. Compania are alte 13 proiecte în diferite faze de dezvoltare, toate urmând a fi predate în acest an.

Skatepark Sfântu Gheorghe este cel mai amplu proiect finalizat, anul trecut, de către Sport Play Systems. Cu o suprafață totală de 3.000 mp, obiectivul deservește discipline precum skateboarding, BMX, rollerblading, cu diverse grade de dificultate, fiind gândit și pentru găzduirea de competiții sportive. Investiția s-a ridicat la  aproape 6 milioane de lei. La sfârșitul lui 2023, Sport Play Systems a inaugurat și parcul „Faleza Dunării” Brăila, un centru mix de agrement, cu zone de joacă, fitness și sport extrem dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Compania a mai realizat proiecte pentru clienți din Cluj, București, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Oradea, Brăila, Bistrița, Călărași, atât pentru zona publică, cât și companii private.

Cele 20 de proiecte finalizate în 2023, au asigurat Sport Play Systems o cifră de afaceri de peste 30,3 milioane lei, o creștere de 175% față de anul precedent.

Creșterea accesului la spații deschise, amenajate adecvat pentru practicarea sportului e vitală în România, aflată în topul celor mai sedentare țări. Indiferent dacă e în zone private sau publice, atât timp cât este adaptat nevoilor și realizat cu echipamente sigure, de ultimă generație, fiecare skatepark sau zonă de fitness e o investiție în bunăstarea comunității ”, spune Mihai Balaș, CEO la Sport Play Systems

Compania începe acest an cu 13 noi proiecte aflate, deja, în implementare, dar și planuri de a introduce pentru prima dată în România echipamente de joacă interactive și digitale, inclusiv un nou concept  „Outdoor Classroom” , un proiect pilot în care participă alături de alte 5 țări. Prima lucrare pentru 2024 va fi predată în această primăvară, când Sport Play Systems va finaliza proiectul de furnizare și instalare echipamente de joacă și fitness urban  din parcul Liniei II, București.

Despre Sport Play Systems

Sport Play Systems este o companie specializată în oferirea de soluții complete pentru  amenajarea zonelor de agrement, a spațiilor destinate practicării sportului urban și a complexelor sportive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here