123Credit prezent la TNI- Toate ofertele de credit la îndemâna ta

0
755

Misiunea noastră este să digitalizăm procesul de accesare al creditelor din România, astfel încât acesta să poată avea loc chiar din confortul propriei locuințe.Ni se mai spune și agregator de soluții de creditare, marketplace de credite, one-stop-shop de împrumuturi. Adunăm într-un singur loc toate ofertele de creditare ale instituțiilor financiare, iar brokerii noștri se asigură că întreaga colaborare se desfășoară în favoarea ta.

COMPARI OFERTELE DE CREDIT

Folosind comparatorul 123credit.ro vei afla în câteva secunde informații pe care în mod normal le-ai putea obține doar în urma unei vizite la sucursală sau în urma unei întâlniri cu un broker.

VERIFICI ELIGIBILITATEA

Bazat pe informațiile pe care le introduci, sistemul de scoring 123credit.ro îți va spune dacă ești eligibil pentru credit și îți va recomanda alte oferte în cazul în care se potrivesc mai bine cu profilul tău.

DISCUȚI CU UN SPECIALIST

Cererea ta de credit este gestionată de un specialist în creditare care te va ghida prin tot procesul în cazul în care ai nevoie. Iar dacă suportul telefonic sau online nu este suficient, avem o rețea de 120+ de brokeri de credite la nivel național care este pregătită în orice moment să se ocupe de nevoile tale de finanțare. Serviciile 123credit.ro sunt gratuite pentru toți clienții indiferent de complexitatea dosarului.

BENEFICII

Rulăm frecvent campanii promoționale menite să acopere o parte dintre costurile pe care le ai în procesul de accesare a creditului deoarece știm că atunci când vrei să faci o investiție orice ban contează. Oferim frecvent beneficii ca: acoperirea costului de evaluare a imobilului, sponsorizarea parțială a primei rate sau vouchere de achiziții din marile magazine de mobilă și bricolaj.

Fie că ești pe punctul de a-ți cumpăra o locuință sau cauți un credit pentru nevoile tale personale, suntem aici pentru tine. 123credit.ro este platforma principală online de credite cu una dintre cele mai mari rețele de instituții financiare partenere, dar și cu o rețea strânsă de brokeri pregătiți să îți dea o mână de ajutor dacă ai nevoie.

În plus, echipa 123credit.ro îți este alături și în cadrul Târgului Național Imobiliar ce are loc în perioada 24-26 mai la Palatul Parlamentului.

Email: [email protected]

Website: www.123credit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here