Sute de apartamente de lux scoase la vanzare prin agentia Regatta

0
1480

Agentia Regatta a scos la vanzare peste 300 de apartamente din Bucuresti, situate in cele mai elegante zone ale capitalei. Numai pentru zona Baneasa, peste 17 proprietati de exceptie au fost inregistrate in ampla oferta a acestei companii de top. Consultantii imobiliari va vor indruma catre alegerea locuintei dumneavoastra de vis, spatiu de lux avand capacitatea de a oferi un confort deosebit intregii dumneavoastra familii. Expertii Regatta in tranzactii imobiliare au realizat o selectie impresionanta, care cuprinde sute de apartamente cu locatii de exceptie. Pentru zona Pipera (nordul Capitalei se bucura de o atentie speciala din partea agentilor imobiliari), au fost scoase la vanzare 8 locuinte de lux, cu facilitati de exceptie si amenajari de ultima generatie. In cele ce urmeaza, vom face un „tur virtual” al zonelor selecte din Bucuresti, din perspectiva consultantilor imobiliari de la agentia Regatta.

Locuintele scoase la vanzare prin Regatta dispun de camere spatioase, terase superbe, dressing-uri spatioase si multe alte amenajari de lux. Cand ne referim la aceasta oferta bogata de apartamente din cartiere elegante, putem vorbi de locuinte de tip penthouse, cu decoratiuni interioare ultramoderne si pline de personalitate. Sute de apartamente de lux pot fi admirate online la categoria corespunzatoare a site-ului agentiei imobiliare, din randul carora se evidentiaza proprietati propuse spre vanzare in Baneasa, Herastrau sau Primaverii.

 

Sute de apartamente de lux scoase la vanzare prin agentia Regatta

Clientii care doresc spatii moderne si un nou stil de viata au la dispozitie sute de apartamente de lux scoase la vanzare prin agentia Regata pentru regiunile cu adevarat speciale ale capitalei. Putem vorbi de o oferta vasta si intocmita cu profesionalism de catre expertii in tranzactii imobiliare ai companiei, incluzand sute de propuneri deosebit de interesante.

Potentialii cumparatori au la dispozitie o serie de propuneri exceptionale, in contextul unei cresteri continue a cererii de vanzari de apartamente de lux in Bucuresti. Din randul locuintelor propuse spre vanzare in zona Baneasa, se remarca un apartament de 4 camere disponibil la suma de 600000 euro. Agentia Regatta ofera clientilor sai solutii unice, care vizeaza cladiri si apartamente cu finisaje de lux, avand cele mai interesante locatii. 17 bunuri imobiliare din Baneasa sunt la dispozitia cumparatorilor in aceasta perioada, aceste proprietati fiind alese pe baza unor criterii cat se poate de exigente: consultantii Regatta au in vedere locatia speciala (sunt preferate zonele centrale, ultracentrale sau de nord) si anumite facilitati  (locuri de parcare, terase elegante si sisteme sofisticate de climatizare). Acestea sunt doar cateva exemple din categoria avantajelor pe care vi le ofera aceste apartamente de lux din Bucuresti, iar clientii care doresc sa investeasca intr-o locuinta de lux pot beneficia de profesionalismul expertilor acestei agentii de top.

Apartament de lux scos la vanzare de agentia imobiliara Regatta

 

Specialsitii Regatta au ales, pentru categoria apartamentelor scoase la vanzare in Baneasa, o superba locuinta avand 5 camere si suprafata de 321 mp. Aceste gen de apartamente dispun de camere spatioase (modalitatile de a decora un living incapator sunt nenumarate), sisteme moderne de climatizare si amenajari cu materiale deosebite. In cazul de care vorbim, viitorii proprietari vor beneficia de o ambianta unica: finisajele sunt realizate cu parchet si piatra naturala, iar apartamentul dispune de  piscina si terasa.

 

Multe alte locuinte au fost scoase la vanzare prin agentia Regatta – in continuare, ne vom opri asupra unor propuneri ce vizeaza cartierul Primaverii. Un apartament din acest cartier unic al capitalei va oferi cumparatorilor o ambianta linistita si, nu in ultimul rand, avantajul unei locatii usor accesibile cu diverse mijloace de transport.

Apartamente de lux din oferta Regatta Imobiliare

Apartamente de exceptie reprezentate de agentia Regatta

Apartamentele din Primaverii beneficiaza de o atentie deosebita din partea expertilor de la agentia Regatta in astfel de tranzactii imobiliare. Prin urmare, aceste proprietati nu vor fi niciodata „scoase” de pe lista preferintelor specialistilor companiei. 20 de apartamente sunt propuse spre vanzare in Primaverii, oferind cumparatorilor o ambianta deosebit de placuta si ocazia de a locui intr-o zona linistita.

Daca va doriti o casa primitoare, spatioasa si deosebit de confortabila din randul locuintelor de lux scoase la vanzare de agentia imobiliara, merita sa tineti cont de ofertele ce vizeaza acest cartier special din Bucuresti. Pretul unui superb penthouse din zona poate ajunge la suma de 2800000 euro prin agentia Regatta (cele 6 camere ale acestei proprietati scoase la vanzare va vor oferi tot confortul de care aveti nevoie).

Avand in vedere faptul ca zonele rezidentiale din capitala nu pot lipsi din oferta unei companii de top, agentia aduce in atentia clientilor sai o serie de apartamente de lux din apropierea parcului Herastrau. Prin urmare, peste 60 de case de lux din regiunea respectiva au fost scoase la vanzare prin intermediul Regatta.

Apartament de exceptie din zona Herastrau reprezentat de agentia Regatta

 

Un penthouse elegant din aceasta zona se vinde la pretul de 69000 euro, in contextul in care sute de apartamente isi asteapta cumparatorii prin intermediul agentiei.

Sute de apartamente de lux au fost propuse spre vanzare prin agentia Regatta, companie de top care ofera clientilor locuinte unice si deosebit de elegante. Aceasta companie de top promoveaza proprietati unice, scoase din anonimat prin locatia selecta si designul interior special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here