La numai trei luni de la deschidere, Boem Club are deja peste 60 de cursanti

0
1002

La numai trei luni de la deschidere, conducerea Boem Club se arata multumita de depasirea cifrei de 60 de cursanti care urmeaza cursuri de muzica in cadrul clubului. Cursantii Boem Club sunt persoane cu varste cuprinse intre 5 ani si 45 de ani, amatori de muzica ce au dorinta de invata sa cante la un instrument sau de a invata teoria muzicii, pentru a canta corect.

 

Cursurile de muzica ale Boem Club sunt pentru toate varstele, atat pentru adulti, cat si pentru copii si cuprind la acest moment lectii de pian, lectii de canto, lectii de chitara, lectii de vioara si lectii de violoncel, toate aceste cursuri fiind sustinute individual (profesor-elev) si fiind personalizate pentru fiecare cursant in parte, in functie de abilitatile, de aptitudinile si de dorintele acestuia de a invata un anumit gen muzical.

Clubul isi desfasoara lectiile in Bucuresti, in zona Pietei Alba-Iulia, intr-un cadru propice, unde cursantii sa se poata simti in largul lor si sa aiba tot ceea ce le este necesar pentru desfasurarea optima a cursurilor. Boem Club dispune si de o sala de asteptare, unde insotitorii pot sa ii astepte pe cei care vin la cursuri si sa serveasca cafea, ceai, fursecuri si pot citi reviste si albume despre muzica sau se pot uita la televizor.

De asemenea, Boem Club organizeaza periodic auditii, spectacole si in curand va organiza si concursuri pentru amatorii de muzica. Primul spectacol va avea loc la inceputul lunii mai, iar in cadrul acestuia spectatorii vor avea posibilitatea sa vada un program variat, atat ca stil cat si ca tematica, la instrumente diferite, interpretari muzicale sustinute de copii si de adulti, cursanti si profesori.

« Nu putem fi decat bucurosi ca initiativa noastra a fost intampinata asa cum ne doream, si ca atare le multumim tuturor celor care ne-au acordat increderea lor si urmeaza in prezent cursurile Boem Club, iar pe cei care au ca pasiune muzica si doresc sa invete sa cante la un instrument, ii invitam la noi, indiferent de varsta pe care o au, pentru a isi indeplini acest vis”, spune Lucian Atanasoae, Marketing Manager, Boem Club
————
Despre Boem Club (www.boemclub.ro) Club este o initiativa privata a unor iubitori de arte care isi propun sa asigure un loc unde amatorii de arta in general si de muzica in particular sa se intalneasca si sa poata aprofunda sau sa fie initiati in arta cantatului la un instrument. Am creat un loc unde muzica sa fie la ea acasa si ii uram bun venit oricarui participant care doreste sa dobandeasca deprinderile primare, intermediare sau avansate in sfera artei muzicii.
Boem Club se adreseaza tuturor amatorilor de muzica indiferent de varsta sau cunostintele muzicale pe care la au aceastia, cu aceeasi bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate si respect.

Boem

Cristina Ionescu
Specialist PR, Boem Club
[email protected];                                Bucuresti, 16 martie 2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here