SE DESCHIDE PRIMUL CABARET DIN ROMANIA!

0
1021
Pe data de 17 Martie ora 21.00 se va deschide singurul cabaret din Romania  in str Ioan Zalomit nr 6, Bucuresti cu premiera spectacolului „ITS SHOWTIME”.
ITS SHOWTIME – glamour, pasiune si senzualitate , un spectacol in regia lui Stelian Milu in care cantareti, magicieni, actori, balerini, 130 de costume create special vor reînvia Micul Paris de altadata.
Solistii Emilia Musala, Zoran, actorul Stelian Milu, magicianul  Magic Cezar , Trupa de balet „Majestic” coregrafiata de Florin Maris intr-un spectacol extraordinar si surprinzator.
Fiecare tablou al spectacolului ITS SHOWTIME are propria poveste, combinand miscarile clasice de cabaret cu liniile unduitoare perfecte ale dansatoarelor, in imagini imbracate in lumini seducatoare
Preturi bilete:
Biletele pentru seria de show-uri ITS SHOTIME de la Cabaret Majestic vor avea preturi cuprinse intre 150 lei  si 335 lei.
Biletele sunt disponibile online pe www.cabaretmajestic.ro, precum si la Cabaret Majestic  din strada Ioan Zalomit nr 6.
Meniu „LE PETIT PARIS” – 150 lei – intrare spectacol, loc la masa de 6 sau pozitionare premium, include un aperitiv si un pahar de sampanie.
Meniu VIVANT – 250 lei – intrare spectacol, loc la masa de 4 – 6 pers pozitionare top – premium, include un aperitiv, un fel principal si un pahar de sampanie
Meniu „IMPERIAL” – 335 Lei –  intrare spectacol, loc la masa de 4 – 6 persoane linga scena (ce ofera o vizibilitate exceptionala a spectacolului) , include un aperitiv, un fel principal, un desert si un pahar de sampanie.
ATENTIE: Dupa orele 21.30 nu se mai permite accesul in sala. Dupa inceperea spectacolului locurile isi pierd valabilitatea.
Dupa achizitionarea biletelor este necesara confirmarea si rezervarea locurilor la nr. de tel 0743159255 sau email: [email protected]
Biletele se gasesc in format electronic pe www.cabaretmajestic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here