Evenimente Clubbing: Kosta & TBF @ Raum Club

0
654

Club Raum

Connect to AWD House (Kosta & TBF) @ Raum Club

sambata, 20 noiembrie 2010

I-ati tot auzit pe la varii petreceri in Bucuresti in ultimii ani. Sunt patru la numar si se fac vinovati de resuscitarea muzicii (si a scenei) house din Romania. Club Raum va prezinta o noapte marca AWD House, cu doi dintre reprezenanti: Kosta si TBF.

Pornind de la o serie de petreceri dedicate house-ului planetar, All Wheels Drive House inseamna astazi un crew care a dat culoare scenei de club din Romania.

Tibi Fratila este, fara doar si poate, unul dintre oamenii momentului in materie de muzica electronica, atat in Romania, dar mai ales peste hotare. TBF, artist prezent in rosterul agentiei de booking Mango, unul din cele mai tinere si promitatoare talente ale scenei House in acest moment, si-a lansat recent albumul de artist, "Home Made Special", la label-ul lui Hector Moralez, Minority Music.

Pe scena muzicii electronice si clubbing-ului romanesc, Kosta este un personaj aparte. Este unul dintre "vinovatii" resuscitarii house-ului la noi, un promoter eficient si un DJ cu un vast background muzical. Desi este prezent pe scena locala de multi ani, Kosta nu a facut niciodata presiuni mai mult decat este cazul. Background-ul sau muzical si experienta sunt insa asii din maneca lui Doru Cosmulescu.

www.myspace.com/allwheelsdrivehouse

www.mangobooking.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here