DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște: 50% discount la portarea în rețeaua mobilă

0
870

 

 

  • În perioada 22 aprilie – 6 mai 2024, DIGI anunță campania de „Paște” prin intermediul căreia oferă o reducere de 50%, din valoarea lunară a serviciului de telefonie mobiă, pe o durată de până la 8 luni, la portarea unuia sau mai multor numere în rețeaua DIGI;
  • Promoția se adresează clienților noi și existenți, poate fi activată în magazinele DIGI, onlinepe site-ul și aplicația mobilă ro, prin apel la serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților de vânzări;
  • DIGI este destinația preferată de portare a utilizatorilor de servicii de voce și date mobile, cu un total de 866.855 de numere portate în rețeaua mobilă pe parcursul anului 2023.
  • DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 40,3 %, potrivit raportului publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în decembrie 2023.

 

În preajma Sărbătorilor de Paște, DIGI vine în întâmpinarea clienților noi și actuali, persoane fizice, cu o nouă ofertă specială care le este dedicată: 50% discount la portarea în rețeaua mobilă, aplicat valorii lunare a serviciului de telefonie timp de 4, 6 sau 8 luni, în funcție de numărul de abonamente transferate, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

În intervalul 22 aprilie – 6 mai 2024, utilizatorii sunt răsplătiți cu cele mai competitive tarife lunare pentru pachetul Nelimitat: 2,5 euro/lună timp de 4 luni la portarea unui singur număr de telefon; 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni pentru două numere de telefon transferate; 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei numere aduse în rețeaua mobilă DIGI; 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate.

În plus, cei care contractează abonamentul Nelimitat se vor bucura de o serie de beneficii extinse, adaptate nevoilor și preferințelor acestora: internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru a rămâne conectați cu cei dragi, indiferent de distanță.

Clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, fie pentru achiziționarea telefonului dorit, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. Promoția este valabilă atât pentru portări efectuate din prepaid, cât și din postpaid și este acordată doar pentru contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată atât pe site-ul DIGI.ro, în pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

DIGI este operatorul de telecomunicații cu cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din țară cu un procent de 98,8% din totalul populației României și deservește în prezent, peste 5,6 milioane de conexiuni mobile, conform datelor publicate de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în decembrie 2023.

 

 

Despre Grupul DIGI

               DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, având o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

               Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Pentru mai multe informaţii:

Departamentul Comunicare și CSR

[email protected]

  Telefon: +40 31 400 42 44

www.DIGI.ro

https://www.facebook.com/digipunctro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here