Forumul Imobiliare.ro: dezvoltatori, agenții, bănci și reprezentanți ai autorităților se reunesc mâine la Palatul Parlamentului. Află cum poți participa Corina Vârlan

0
853

Nume mari din sectorul de real estate, dar și reprezentanți ai principalelor bănci din România și ai autorităților se reunesc mâine, 26 aprilie, începând cu ora 10:00 la Forumul Imobiliare.ro de la Palatul Parlamentului. Acesta va da startul Salonului Imobiliar București – cel mai mare eveniment dedicat pieței de real estate organizat de K Group Corporation și Imobiliare.ro.

În cadrul forumului moderat de Constantin Opriș, jurnalist Profit.ro, Imobiliare.ro va lansa oficial primul raport al anului 2024 care prezintă o radiografie completă a evoluției pieței rezidențiale în cele mai mari orașe din țară, alături de detalii despre dinamica pieței în poli secundari ai imobiliarelor și de informații legate de mersul pieței de creditare la nivel național.

Vor fi organizate, totodată, dezbateri despre tendințele identificate în materie de imobiliare până acum, perspectivele sectorului și strategiile necesare pentru dezvoltare sustenabilă și durabilă în vedere creșterii unor comunități sănătoase.

Participă la Forumul Imobiliare.ro în calitate de spreakeri:

  • Antoanela Comșa, Meta Estate Trust
  • David Grigorescu, APAIR
  • Michael Topolinski IV, Intero Property Development/MetaWealth
  • Mirela Beldiman, Institutul Național de Statistică
  • Primăria Municipiului București
  • Luminița Radu, BCR
  • Dan Niculae, Imobiliare.ro Finance
  • Răzvan Ionescu, Imobiliare.ro (moderator)

Intrarea la Forumul Imobiliare.ro este gratuită. TE RUGĂM SĂ CONFIRMI PREZENȚA AICI. Pentru acces vei folosi Intrarea C1 în Palatul Parlamentului (intersecția Bdul Libertății/Bdul Națiunile Unite), Colț cu Parcul Izvor. Parcarea este posibilă în limita locurilor disponibile, iar taxi/Bolt/Uber au acces chiar până la scările și intrarea în Palatul Parlamentului.

La Salonul Imobiliar București participă peste 100 de expozanți din imobiliare și domenii conexe cu o ofertă ce include proprietăți din Capitală, dar și din țară și din străinătate. Aproximativ 10.000 de vizitatori sunt așteptați să ia parte la eveniment în perioada 26-28 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here