IMOTECA își mărește portofoliul din România și își extinde activitatea în Spania

0
980

 

 

Imoteca – The residential experts – anunță extinderea semnificativă a portofoliului său din România și lansarea operațiunilor de consultanță și vânzare pentru piața imobiliară din Spania.

 

În 2024, Imoteca își consolidează poziția pe piața imobiliară din România cu încă 9 proiecte, care se adaugă unui portofoliu de aproape 30 de proiecte în cele două decenii de activitate pe piața românească.

 

“Anul 2024 aduce pentru Imoteca un val de schimbări pozitive. Suntem într-o nouă etapă de creștere a vânzărilor și a portofoliului, atât în zona de proiecte de volum, cât și cu proiecte de tip boutique. Alegem cu mare atenție partenerii cu care lucrăm și punem mereu accent pe calitate superioară, sustenabilitate, dar și pe poziționarea și facilitățile imobilelor pe care le reprezentăm. Dezvoltările din zonele centrale ale Bucureștiului sunt foarte căutate de clienți, iar infrastructura de transport, educațională și accesul facil către toate punctele de interes sunt elemente definitorii în alegerile pe care le facem.

Printre noile nume mari din portofoliul nostru se află Gulia Eco-Village, Alexandriei 152 Residence și Sera Verde Residence, care combină design-ul modern cu soluții de sustenabilitate. Aceste noi proiecte reflectă angajamentul nostru pentru promovarea și susținerea proiectelor care prioritizează atât confortul urban cât și apropierea de natură,” declară Rafaela Nebreda, fondatorul Imoteca.

 

Fiecare dintre noile proiecte se distinge prin accentul pus pe eficiența energetică, criteriu care răspunde astfel cerințelor tot mai exigente venite din partea clienților. Imoteca își asumă să ofere cele mai inovative și eficiente soluții imobiliare, contribuind prin locuințele ecologice din portofoliu la un viitor mai verde.

 

Expansiune pe piața din Spania

 

În urma creșterii interesului investitorilor români pentru piața spaniolă, Imoteca anunță și extinderea activității sale în regiuni cheie din Spania, precum Valencia, Alicante și Malaga.

Această decizie strategică permite companiei să își diversifice ofertele și să se răspundă prompt la noile tendințe din piața imobiliară europeană.

 

 

 

 

“Extinderea portofoliului nostru imobiliar în Spania reprezintă nu doar o evoluție naturală, ci și oportunitatea de a oferi investitorilor noștri acces la un mediu dinamic și cu un potential imens. Pentru mine personal este o mare bucurie și împlinire să ofer clienților acces la investiții în proprietăți din țara mea de origine. Spania are o piață imobiliară într-o continuă dezvoltare, iar  pentu Imoteca vedem această expansiune ca pe o poartă către noi oportunități de business, prin care calitatea și sustenabilitatea proiectelor noastre vor aduce valoare adăugată pentru toți cei implicați, fie că sunt ei investitori sau clienți care vor o locuință de vacanță în Spania,” susține Rafaela Nebreda.

 

Cu o experiență de peste două decenii pe piața imobiliară românească, Imoteca – The residential experts – a vândut peste 6.000 de unități și a gestionat tranzacții semnificative, inclusiv vânzarea a nouă apartamente cu valoare de peste un milion de euro în ultimii trei ani.

 

 

Imoteca – The residential experts

Este o companie de consultanță și reprezentare rezidențială, înființată în 2002, care a ajuns în cele două decenii de existență un reper în România. Cu un portofoliu generos de proiecte și o activitate în permanentă creștere, Imoteca este acum în piața imobiliară din România un etalon de consecvență, constanță și calitate pentru toate serviciile oferite.

 

Compania este prezentă în București și Ilfov și a avut activitate în trecut și în Cluj-Napoca, Constanța și Brașov, iar din portofoliul Imoteca fac parte Gulia Eco-Village, Eminescu 65 Residence, New Point Residence, Estoria City, Marca Herăstrău, Alexandriei 152, Sera Verde Residence.

Portofoliul în anul 2023 a fost de aproximativ 900 de unități, iar în anul 2024 compania estimează o creștere de 30%.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here