TARGUL DE PASTE CONFINTEXPO KID’S EXPO

0
726

In atmosfera prilejuita de apropierea Sarbatorii Pastelui, Camera de Comert si Industrie Bacau organizeaza in perioada 17 – 21 martie 2010, la Central Plaza Bacau.
 TARGUL DE PASTE CONFINTEXPO KID’S EXPO
Targuri ce ofera posibilitatea tuturor vizitatorilor de a cumpara produse pentru sarbatori la cele mai bune preturi.

 

Programul de vizitare este zilnic intre orele 10.00 – 19.00.

Sunt prezenti in calitate de expozanti, peste 70 de agenti economici din 21 judete ale tarii si municipiul Bucuresti, care prezinta o gama larga de produse: confectii si tricotaje pentru adulti si copii, incaltaminte, produse de marochinarie, lenjerie de corp si de pat, confectii piele, produse pentru copii si viitoare mamici, bijuterii, cosmetice, produse electrocasnice, decoratiuni, produse artizanat, ferestre termopan, precum si produse alimentare specifice Sarbatorilor Pascale.

Evenimentul constituie o buna ocazie pentru populatia din judetul Bacau de a cumpara produse de calitate pentru sarbatori, la cele mai bune preturi.

Prin generozitatea expozantilor se vor oferi cadouri vizitatorilor la tombola ale carei extrageri au loc sambata 20 martie 2010, ora 14.00.

Parteneri media:   Realitatea TV, Euro TV, 1 TV Bacau
        Radio Iasi, Radio 21, Vibe FM,  Kiss FM, Magic FM, Radio ZU
   Ziarul de Bacau, Observator de Bacau, Zile si Nopti
 www.dinbacau.rowww.judetulbacau.ro, www.labacau.ro,    www.inimabacaului.ro, www.agendabacau.ro, www.bacau.info.ro,  www.ghidulbacaului.ro. detalii, va rugam sa ne contactati la tel. 0234.570010 sau fax 0234.576011.
Persoana de legatura: Mihai TULBURE, Director General, mobil: 0744.708317.    

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here