Problema asistentei si protectiei sociale dezbatute in cadrul Consiliului Judetean Cluj

0
682

Ref: Conferinta de presa din data de 16.03.2010
Presedintele Consiliului judetean Cluj, d-nul Alin Tise, a sustinut astazi o conferinta de presa, la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, institutie coordonata de Consiliul Judetean Cluj.
 „Continuam prezentarea proiectelor si activitatilor regiilor, societatilor sau institutiilor aflate sub coordonarea sau autoritatea Consiliului Judetean.

 De aceasta data ne-am oprit asupra problemei asistentei si protectiei sociale, domeniu care beneficiaza de peste 40% din bugetul forului judetean. Dorim sa crestem standardele de calitate dar si rentabilizarea costurilor in acest domeniu, in favoarea beneficiarilor acestui sistem. Vom proceda la evaluarea rentabilitatii externalizarii unora dintre serviciile necesare functionarii sistemului de protectie. in ceea ce priveste extinderea acestuia, vom proceda intr-o prima faza la intocmirea unei harti a nevoilor la nivelul judetului, fapt care ne va permite sa promovam proiectele si sa aplicam masurile cele mai potrivite, in concordanta cu nevoile reale cu care se confrunta comunitatile judetului”, considera presedintele Consiliului judetean Cluj, d-nul Alin Tise.
 Atasat va punem la dispozitie datele prezentate in cadrul conferintei.

Biroul de presa
   16.03.2010

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here