Evenimente Clubbing: Sofa Surfers @ Kristal Glam Club

0
529

Kristal Glam Club

Vineri 5 Martie avem parte de un eveniment de 5 stele si de o premiera pentru Kristal Glam Club! Get ready for: Concert Sofa Surfers & Parov Stelar aftershow with Max the Sax – live act.

Sofa Surfers, trupa fondata in 1996, a debutat pe piata muzicala compunand o piesa pentru un film cyberpunk numit “wirehead” produs de Timo Novotny. Ulterior, Timo Novotny, s-a alaturat trupei impreuna cu Mani Obeya, in 2005, primul ca visual jockey iar Mani, ca solist al trupei, acestia aducand un plus formatiei care deja innebunea fanii cu concertele lor internationale. Sofa Surfers se deosebeste de tiparul unei formatii obisnuite, concentrandu-se nu numai pe lansarea de albume, dar si pe fundalul sonor al multor piese de teatru si colaborari de expozitii de arta. Cu ocazia concertului, Sofa Surfers isi va lansa ultimul album intitulat “Blindside”, album la care s-a lucrat 2 ani si care imbina stiluri de la “black music”, “dub culture” la “white rock”.

Parov Stelar & the Band au avut o evolutie de succes in Romania, de la primele spectacole, culminand cu aparitia la Coke Live Peninsula, prestatia lor fiind indelung aplaudata si mai mult apreciata decat a celor de la Nine Inch Nails. De aceasta data Parov vine in varianta Dj-set cu Max the Sax, saxofonistul trupei, insa headline-ul serii raman cei de la Sofa Surfers care vor concerta pentru 90 de minute, pentru lansarea noului album, urmata apoi de Parov Stelar and Max the Sax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here