Concerte: Jukebox Band

0
544

Jukebox Club & Evergreen restaurant

Formata la inceputul anului 1998, spre sfarsitul lui 2000, trupa "Atlantic Blue" devine "JukeBox". Activitatea trupei devine intensa din acest moment, plina de concerte, aparitii in presa si la TV, dar in special multe multe concerte live, ca si in prezent. Ca istoric se poate vorbi de peste 8 ani de activitate muzicala, cuprinzand aproape 1000 de concerte sustinute live, in cele mai variate conditii si locatii, pentru public de toate facturile. Pe langa aceasta, speram ca in viitorul apropiat sa lansam si un album cu piesele creatie proprie. Cu sau fara acesta – va asteptam la concertele noastre, desfasurate in prezent, in cea mai mare parte, in clubul unde functionam ca trupa rezidenta, COYOTE CAFE, Calea Victoriei 48-50 din Bucuresti.
Trebuie mentionat ca trupa JukeBox canta pentru ca exista publicul care o asculta, pentru ca reuseste sa ofere bucurie si destindere celor care vin la concerte. JukeBox a urmarit tot timpul sa ofere un spectacol de calitate, sa comunice cu publicul, stabilind legatura dintre artist si spectator, necesara reusitei unui spectacol live, si deasemenea sa dea dovada de profesionalism.
Le datoram multumiri celor care au sustinut performanta noastra si pe care ne bazam si de acum inainte, celor care ne asculta si ne apreciaza, si de asemenea celor care au facut muzica inaintea noastra, cei pe care noi ii urmam.

Componenta curenta a trupei
Alexandru VASILACHE – Voce / Adi TETRADE – Tobe / Viorel DODOC – Chitara / Andrei APOSTOL – Chitara, Voce / Alin NEAGOE – Bass, Voce / Alexandru MATEI – Clape, Voce / Sergiu MOLDOVAN – Clape, voce, efecte speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here