Ce aduce nou tIMOn 2010 …pe langa cel mai mare si cel mai scump targ organizat vreodata in Romania?

0
462
Untitled-1_copy

Untitled-1_copyEditia de primavara a tIMOn va fi una outdoor, in Piata Constitutiei, si va imbina, din nou, targul de locuinte cu activitati pentru publicul larg. Pentru ca organizatorii vor sa faca din ce in ce mai mult pentru piata imobiliara din Romania, utilizatorii finali ai locuintelor, dar si pentru vizitatorii si expozantii targului, aceasta va inregistra un nou record: cel mai scump targ din Romania, cu o investitie de 500.000€ in amenajare, promovare si logistica.

Targul Imobiliar National tIMOn va avea, in 2010, trei editii, primavara, toamna si iarna, prima dintre ele desfasurandu-se in Piata Constitutiei, in perioada 18-21 martie. si de aceasta data sau chiar mai mult decat de obicei, organizatorii raman fideli atat programului de profesionalizare a pietei imobiliare, cat si ideii ca un targ imobiliar reprezinta mult mai mult decat o expozitie.
Primul serviciu de analiza comparativa a ofertelor – in premiera la tIMOn
Pentru ca, in ultimii ani, s-a simtit nevoia unor comparatii reale si nemascate de strategii de marketing pentru ansamblurile rezidentiale, primul serviciu de analiza comparativa a tuturor ofertelor de apartamente noi din Bucuresti se va lansea exclusiv in cadrul editiei de primavara  a tIMOn, Targul Imobiliar National, pe 18 martie 2010, sub titlu IMOBILIARII si va cuprinde toate proiectele rezidentiale din Bucuresti si toate detaliile importante legate de acestea.
“Ne-am dat seama ca oamenii sunt debusolati, nehotarati sau speriati tocmai din lipsa de informatie si ca ii putem ajuta fara a distruge strategiile de marketing. Un serviciu de analiza comparativa corect, echidistant, ale carui criterii de selectie sunt vizibile pentru toata lumea, dilueaza semnificativ textele de  genul “locuiesti aici cu 2000€”, care pot atrage clientii, dar este timpul ca acestia sa stie ca exista un loc unde pot obtine informatii obiective, neutre si dezinteresate, pentru a-si forma o opinie concludenta. “ (Vlad Vlasceanu, director tIMOn)
“Este primul serviciu de analiza comparativa care are la baza analize corecte, focusate pe nevoile cumparatorilor. Am pus laolalta toate datele despre toate proiectele din Bucuresti, am eliminat informatiile neconcludente si am obtinut o baza de date utila, coerenta si transparenta, care sa ghideze cumparatorii de apartamente noi catre o decizie de achizitie corecta in raport cu puterea de cumparare, dorinta si oferta reala disponibila in piata” (Ion Catutoiu, Managing Partner Real Time, consultant exclusiv al tIMOn)
Padurea vine la tIMOn!
Pentru ca, in acest an, targul Imobiliar tIMOn se va desfasura in Piata Constitutiei, pe o suprafata de expunere de 5000mp, transformandu-se, astfel, in cel mai mare targ din Romania, reprezentantii acestuia au hotarat ca este timpul sa faca ceva si pentru locuitorii Bucurestiului, coplesiti, uneori, de suprafata asfaltului. ªi pentru ca nu puteau invita la targ doar ansamblurile rezidentiale care au parcuri in proiect, au hotarat amenajarea unui parc de 500 mp, chiar in mijlocul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.
Imobiliarii sustin spatiul verde si aerul curat
“Am semnat un acord cu City Garden, prin care vom amenaja impreuna cel mai mare parc mobil din centrul Bucurestiului, o adevarata gradina botanica de care locuitorii capitalei sa se poata bucura in weekendul de desfasurare al tIMOn. Este adevarat ca ne preocupa soarta pietei imobiliare romanesti si ca aceasta implica mii de tone de asfalt, dar dezvoltarea calitatii si numarului locuintelor nu implica scaderea suprafetelor verzi din oras, ba dimpotriva. Consider ca dezvoltarea inseamna constructii noi, dar sustin ca aceasta dezvoltare trebuie sa se faca responsabil, pastrand respirabil aerul Bucurestiului. incercam sa tragem un semnal de alarma prin acest proiect, dar si sa le facem viata mai frumoasa bucurestenilor, chiar si pentru patru zile” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
Piata imobiliara merita mai multa atentie
“Pastrand ideea Piata imobiliara revine, tIMOn continua seria de actiuni inovatoare care sa transforme piata imobiliara intr-un organism profesionist, activ in viata societatii in care activeaza , responsabil in fiecare dintre actiunile sale si interesat de viata de zi cu zi a utilizatorilor sai finali. Am ales ca, pentru editia din martie, sa transformam, din nou, Targul Imobiliar National in tIMOn all inclusive, considerand ca oamenii care au nevoie de case, in majoritate locuitorii tineri ai Bucurestiului, mai au si alte nevoi si interese decat spatiul de locuit, punctual. Valoarea totala a investitiei, pentru cele patru zile de targ, este de 500.000 €, mai mare decat cele din anii precedenti,   si, se pare ca, de aceasta data, vom iesi din tipare mai mult decat am facut-o pana acum. Am fost impulsionati de multiplele semnale de redresare a pietei imobiliare, dar, mai mult decat atat, am vrut sa fie evident pentru toata lumea, ca, in acest an, nu mai vorbim despre o piata moarta sau in redresare, ci de una stabila, intr-o usoara crestere si, sa speram, mai matura si mai profesionista decat in perioada de boom  de acum 3 ani. “ (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
4 zile de oferte imobiliare de exceptie
Timp de 4 zile, ofertele speciale vor reprezenta un alt punct de atractie al tIMOn.  De joi pana duminica, in fiecare zi, vor exista programe speciale destinate unor anumite categorii sociale si clase de potentiali cumparatori prin care cei vizati sa poata achizitiona locuinte cu preturi mai mici decat cele ofertate si discountate de catre dezvoltatori la propriile standuri. Totodata, cateva companii vor oferi in premiera produse imobiliare discountate suplimentar fata de oferta prezentata in cadrul targului. “Din experienta editiilor anterioare am remarcat ca vizitatorii asteapta discounturi la discounturi in cadrul targului si, de aceea, impreuna cu partenerii exclusivi ai tIMOn am lansat un serviciu unic pe piata de profil din Romania. in fiecare zi, expozantii vor oferi o proprietate la un pret mai mic chiar si decat cel promotional prezentat pe perioada targului. Astfel, vizitatorii care vor fi interesati de proprietatea respectiva si isi vor declara interesul de achizitie vor putea beneficia timp de 7 zile de respectivul pret promotional. Acest serviciu va fi disponibil doar vizitatorilor tIMOn si este construit exclusiv pentru cei care isi doresc o achizitie imobiliara imediata si se pot bucura intr-adevar de o oportunitate unica.” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).
18-21 martie, Piata Constitutiei – tIMOn – evenimentul pietei imobiliare din Romania
Argumentele tIMOn din aceasta primavara sunt cele care certifica faptul ca ora exacta in imobiliarul romanesc se da din Piata Constitutiei, in perioada 18-21 martie:
– Cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania
– Cea mai mare investitie realizata in cadrul unui targ imobiliar
– Prezenta exclusiva a 20 de dezvoltatori si proiecte de traditie cu proiecte finalizate si a unor noi proiecte disponibile imediat
– Evenimente conexe adresate pietei imobiliare si utilizatorilor finali
– Discounturi unice oferite cumparatorilor
– Solutii practice pentru vizitatori si cumparatori

Sursa foto: ArhivaFoto.ro
(Articol preluat din revista Business Adviser, varianta print, nr. 48)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here