Bancile romanesti continua sa scada dobanzile la creditele imobiliare

0
881
pusculita

pusculitaUniCredit tiriac Bank a redus recent cu un punct procentual marja de dobanda la creditele imobiliare si la cele de nevoi personale cu ipoteca in lei. Banca Transilvania a anuntat si ea ca va reduce cu 0,5% dobanzile la toate creditele in lei existente in sold si care au o dobanda mai mare de 14,5% pe an.

 

Bancile continua sa taie din costurile imprumuturilor acordate: ultimele miscari in acest sens au vizat creditele ipotecare. Deciziile vin pe fondul masurilor de relaxare monetara adoptate de Banca Nationala.

UniCredit tiriac Bank a redus recent cu un punct procentual marja de dobanda la creditele imobiliare si la cele de nevoi personale cu ipoteca in lei. Dobanzile au coborat la 13,8% pe an la creditele de consum cu garantii si la 11,8% pe an la creditele ipotecare pentru achizitia sau constructia de locuinte.

Banca Transilvania a anuntat si ea ca va reduce cu 0,5% dobanzile la toate creditele in lei existente in sold si care au o dobanda mai mare de 14,5% pe an. Masura se va aplica de la 1 martie. Creditorul a redus cu o jumatate de punct procentual dobanzile pentru creditele noi in lei. De la aceasta decizie fac exceptie cardurile de credit. (Sursa: realitatea.net)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here