2012 incepe cu angajari si cu salarii care incep de la 2000 de euro

0
795
job-munca-servici

job-munca-serviciCel putin 50 de pozitii de top si mid­dle management sunt dis­po­ni­bi­le pe site-urile firmelor de exe­cu­tive search la inceputul acestui an, cele mai multe oportunitati de an­ga­jare fiind in domeniile IT&C sau industrie, po­tri­vit datelor centralizate de ZF pe baza

in­for­ma­tiilor publicate pe site-urile com­pa­niilor de profil.Salariile oferite pentru astfel de pozitii in­cep de la 2.000 de euro, pentru cei care aplica pen­tru jobul de director de calitate in cadrul unui mare retailer de pe piata locala, in timp ce un director general adjunct intr-o companie ener­getica poate ajunge la venituri lunare de peste 10.000 de euro pe luna, la care se adauga bene­ficii precum masinile de serviciu de lux sau asigurari medicale private pentru toata familia.

Dupa ce in ultimii ani jucatorii de pe piata de executive search au fost nevoiti sa-si mai re­du­ca din tarife din nevoia de a atrage clienti, 2012 pare sa fi inceput in forta pentru head-hun­te­ri.
„in ultima zi de lucru din anul trecut am primit o oferta pentru a pozitie mare dintr-o com­panie din domeniul publicitatii, iar in pri­ma zi din 2012 am mai primit doua oferte, insa ra­­mane de vazut daca acestea se vor concretiza. Cert este ca momentan am opt pozitii in lucru”, a spus Rudolf Fedorovici, head-hunter in ca­drul firmei Advice Human Resources. Pentru po­­­zi­tia de director de fabrica in do­meniul pro­duc­tiei de elemente de infra­struc­tura sau hale in­­dus­triale, de exemplu, candi­datii trebuie sa fie absolventi ai unor facultati tehnice, sa aiba mi­­­nimum 5 ani de exepe­rienta in pro­ductie si in coor­­donarea de echipe si sa aiba cali­tati de lider, se arata in descrierea jobului, dis­ponibil pe site-ul firmei de recrutare Total Business Solutions. (Mediafax)

 

Citeste mai multe despre angajarile care au inceput sa se faca in 2012 pe zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here